"CRES - INSULA ACTIVA"
UDRUGA ZA PROMIDŽBU SPORTA, ZDRAVOG ŽIVOTA I EKOLOGIJE

Reportaže -2011- ReportsGRAD CRES-SVEČANA SJEDNICA
2011_01_02.

Danas nam je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća dodijeljena zahvalnica za "uspješnu organizaciju sportskih, ekoloških i zabavnih aktivnosti s ciljem očuvanja zdravlja ljudi i okoliša" :)Zahvaljujemo se što je rad Udruge "Cres-Insula activa" prepoznat već u prve četri godine njenog djelovanja.
Imamo još puno projekata, pa pozivamo sve vas da nas podržite u njihovom ostvarivanju.


Photo © GRAD CRES - Walter SalkovićJavno priznanje "Priznanje Frane Petrića" dodijeljeno je Antonu Kesiću, za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Cresa, a osobito za razvoj i unapređenje sporta i dugogodišnji rad u sportskim klubovima.

Javno priznanje "Priznanje Pro Insula" dodjeluje se udruzi "Ruta" -grupi za kvalitetniji život na otoku Cresu, za dostignuća i doprinos od značenja za razvitak i ugled Grada Cresa, a osobito za rad na unapređenju društvenog, kulturnog, ekološkog i turističkog indentiteta otoka Cresa.

Zahvalnica Grada Cresa osim nama, dodijeljena je i: ACI Marini Cres, Cresanka-Kamp Kovačine, Dobrovoljni darivatelji krvi-Crveni križ, Osnovna škola Frane Petrića, Zaglav, Fra Ferdinand Čavar, Zoran Kremenić, Bukaleta-Antica Kučica, Pina-Josipa Negovetić, Feručo Surdić.Page    2010  2009  2008  2007  2006

VAŠI KOMENTARI..?"Cres-Insula activa"
Since 2006
Ekologija - Ecology
Zdrav zivot - Healthy life
Sport
Croatia - HrvatskaCopyright 2006-2011 © Cres-Insula activa. All rights reserved.
Webmaster: Domeniko Surdić
Photo: Walter Salković, Domeniko Surdić
Text: Domeniko Surdić
Stats link